Oslostylistene

Hos oss kan du føle deg trygg på at våre stylister er godt utdypet i sine fagområder og at produktene vi anvender er av ypperste kvalitet. Velkommen til Oslostylistene!

Katrine Albarocco
Daglig leder
Fagområde: Styling, personlig shopping, hudpleie, spraytan, makeup.

Katrine vokste opp i Trondheim, i 2013 flyttet hun til Oslo for å studere på FACE Stockhom Makeup School og startet karrieren sin som frilans makeup artist allerede samme år. I 2014 ble hun utplassert på Benefit Cosmetics sin Brow Bar på Macy’s Downtown Los Angeles, hvor hun gikk grundig gjennom brynsstyling og fikk jobbet som brynsstylist i LA. Etterhvert ble hun introdusert for klesbransjen i styling og personlig shopping, hun skapte raskt sin egen kundebase både innenlands og utenlands, hun tok innkjøps og stylingoppdrag for både privatpersoner og bedrifter. Nå har hun tatt med seg alle disse fortjenestene til salongen vår, samt hennes lidenskap for økologisk spraytan og naturlig hudpleie.

Fahima Yusuf
Frisør
Fagområde: Frisør
Fahima vokste opp i Stockholm og startet sin karriere som 19-åring etter fullført frisørutdannelse. Hun startet karrieren hos forskjellige salonger i Stockholm, og jobbet i en periode frilans og fikk reist rundt hele verden. Fahima flyttet deretter til London hvor hun studerte salg, markedsføring og ledelse på London College of Communication. Da hun kom tilbake til Stockholm etter studietiden startet hun sin første salong og drev den i tre år, før hun deretter flyttet til Calgary, Canada, hvor hun ble deleier av salongen “About u”. Fahima flyttet til Oslo i 2014 og jobbet som frisør i 2 år på Høyers AS, som spesialiserer seg på kreftsyke, alopeci samt hårsystemer. Nå deler hun all sin kunnskap i vår salong.
Helene Granbo
Voksterapeut
Fagområde: Hårfjerning med voks.
Helene har vokst opp i Trondheim, begynte modellkarrieren sin allerede som 14-åring ved et agency i Trondheim. I 2016 begynte fikk hun nytt modellagency her i Oslo, da ble hun introdusert for Oslostylistene. Helene gikk på vokskurs hos Wax on/Wax off i September 2017, det utviklet seg til at Helene ble voksterapeut hos oss.
Du vil alltid føle deg godt ivaretatt når du er på behandling hos Helene, vi kan garantere god kundeservice og god kunnskap innen hårfjerning.
Sammy Jawara
Massør
Fagområde: Massasje, kopping

Vår massør Sammy driver virksomheten “Positive Hands” og er nå å finne hos oss. Sammy har et brennende engasjement for massasje, av samme grunn jobber han nå hos Oslostylistene – vi ønsker engasjerte og faglig interesserte massører. Sammy jobber på en dyp måte med forskjellige etetriske oljer, vi vil hjelpe deg med å sette opp riktig behandling for eget behov. Dette er en krevende metodikk, det vil skape effektivt resultat. Med andre ord; det sitter i hendene hans. Så ønsker du en terapeut med effektive hender, styrke, forståelse for kropp og ikke minst en som kan løse opp vondter på en god måte er du velkommen hos oss!

 1. Remy
  Jul 19, 2017

  Love u My inspiration u are the best 🎉🎉🎉

  Reply
  • Remy
   Jul 19, 2017

   To fahima❤️

   Reply